Představení nových designových radiátorů na ForArch a ForInterior v Praze

Článek – Představení nových designových radiátorů na ForArch a ForInterior v Praze
Brno, 9.9.2015

Laurens Czech Republic spol., s r.o.
T. 539 030 836 | marketing-cs@laurensint.com

Novinky v oblasti designu klasických radiátorů

Rustikální i klasické radiátory


Daisy_590_CloseUp.jpg
V letošním roce rozšiřujeme naši nabídku o novou kolekci rustikálně i klasicky vzorovaných litinových radiátorů, které stejně jako všechny ostatní litinové retro radiátory sestavujeme, testujeme i upravujeme výhradně sami, ručně a s velikou odbornou péčí. Díky tomuto přístupu a speciálním finálním povrchovým úpravám můžeme i pro novinky zaručit dlouhodobou životnost radiátoru, barevnou stálost a jejich nadčasovou stylovost.

Vycházíme také vstříc rostoucím požadavkům od našich zákazníků, architektů a projektantů a přestavujeme náš zcela nový koncept retro-radiátory.cz, který je zaměřen výhradně na článková otopná tělesa, retro koupelnové radiátory a rustikální dopojovací příslušenství Laurens. Kromě jednoduchého a přehledného webu, který umožňuje snadnou konfiguraci jednotlivých radiátorů, přinášíme nový tištěný technický katalog s ceníkem a image katalog plný skutečných fotek z úspěšných realizací v České a Slovenské republice. Celý tento koncept bude k dispozici všem našim zákazníkům zdarma na vyžádání nejpozději na konci měsíce září 2015.

Moderní a futuristický design

antrax-radiatory-blade 1.jpgMimo retro radiátory představíme na veletrhu ForArch ForTherm také nové modely ultra designových radiátorů Blade, Vu a Tubone, které jsou součástí ultra moderní kolekce Antrax. Tyto modely naleznete v sekci Luxusních designových radiátorů v on-line katalogu Laurens nebo na samostatné stránce www.antrax-radiatory.cz. Naše novinky rovněž můžete shlédnout v Radiátorových studiích Laurens v Praze, Brně i na Slovensku.


Čistý industriální B&W design


antrax-radiatory-tubone 4.jpg


labyrynth 1.jpg

Těšíme se na Vás na shledanou na veletrhu ForTherm v Praze na stánku v Hale 4. Podrobnou pozici umístění si můžete stáhnout zde.

Komentáře

  1. To vypadá fakt moc pěkně. Hezké designovky. Kolik to tak stojí? Asi randál, co? :)) Ale přála bych si to domů. Rozhodně bych si tím ráda vybavila výbavu. Máme doma tepelné čerpadlo na vytápění, tak třeba zvládnu manžela ukecat, že když nám šetří tepelná čerpadla, tak můžeme mít dražší radiátory. :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

Hlavní příčiny nepříjemných zvuků, které mohou při topení vydávat radiátory

Jaký je rozdíl mezi jednotrubkovým a dvoutrubkovým systémem?

Jak spočítat výkon radiátorů?

Co znamená vstupní a výstupní teplota otopné soustavy u radiátoru?

Typy připojení radiátorů: Nejběžnější způsoby připojení otopných těles (radiátorů)